пятница, 8 мая 2015 г.

ТЕРИТОРІЯ власності Українського народу



https://retina.news.mail.ru/prev670w/pic/88/c9/main10120339_9c591e74ad337c866cc5d6adb2e1cf74.jpg 
Прихватизувавши заводи, фабрики, копальні і т.д., олігархи зрозуміли, що непересічна частина нашого суспільства вивчила та дослідила ОСНОВНИЙ ЗАКОН - КОНСТИТУЦІЮ УКРАЇНИ. Вони прекрасно знають,що документів на право власності цього майна у них немає , бо від імені українського народу ніхто їм цю власність не передавав. За цих обставин можновладці почувають себе досить незахищеними. То ж вони і накинули око і на нашу ОСНОВУ національного багатства – ЗЕМЛЮ.
Президент – гарант Конституції України разом з міністр аграрної політики  Олексієм Павленком вже заявили про такі наміри.
Відповідно до Конституції України: від імені Українського народу права власника здійснюють органи державної влади та органи місцевого самоврядування в межах, визначених цією Конституцією. (ст.13 Конституції  України).                                                                                                                           Статтею 14 Конституції України визначено, що земля є основним національним багатством та встановлені межі повноважень держави здійснювати від імені Українського народу право власника, охорону землі, відповідно до того, що земля перебуває під особливою охороною держави.
Конституцією України жодному державному органу, визначеному ст.6 Конституції України ні законодавчому (який має повноваження 85 ст. Конституції України і про повноваження по землі там нічого немає), ні виконавчому, ні судовому щодо Основного Національного багатства України - землі не надано інших повноважень, ніж ОСОБЛИВА ЇЇ ОХОРОНА.
Тому підписанням Закону про продаж землі Президентом України буде фактично змінений конституційний лад, що є узурпацією державної влади і як слідство державною зрадою.                                                                                                                                                Відповідно до повноважень ВР України є повноваження провести процедуру імпічменту Президента України у разі його державної зради. Але до того, як підпише цей Закон Президент, його проголосує Верховна Рада України. Тому конституційний лад буде змінений і ВР України, і Президентом України, тож до ВРУ звертатись про проведення процедури імпічменту Президента України буде не логічно .
Логічно звернутись до ст. 5 Конституції України в ч.2, якої «Право визначати і змінювати конституційний лад в Україні належить виключно народові і не може бути узурповане державою, її органами або посадовими особами».
Конституція України не дозволяє продавати землю ні органам державної влади ,ні органам місцевого самоврядування!
Тому кожного разу, коли приходить в хвору голову якогось чергового українського діяча або ввести черговий мораторій, або провести референдум з питання не продажу землі, то виникає небезпека використати його НАВПАКИ в інтересах олігархів, як доказ того ,що провели референдум і можна вносити зміни про продаж землі в Конституцію.
Відповідно до того ,що за ст.13 та 14 Конституції України земля є основним національним багатством та виключною власністю Українського народу. Виконавши Конституцію України і оформивши територіальні громади - жителів села чи добровільного об'єднання у сільську громаду жителів кількох сіл, селища та міста ,району в місті з районним поділом у статусі публічного власника на землю території держави України відповідно до ст.80 Конституції України та ст.133 , ст.142 Конституції України, ми фактично спасемо Основу держави - землю — наше Основне національне багатство України, золотовалютний запас держави, який і нагодує, і одягне, і забезпечить прийдешні покоління УКРАЇНЦІВ сповна.
Якщо продати ЗЕМЛЮ, то де і хто ми з вами завтра будемо?!

Римма Білоцерківська

Комментариев нет:

Отправить комментарий